Over ons wie zijn wij en wat doen wij

Afkomst We zijn onze afkomst trouw gebleven en maken nog steeds kozijnen en deuren. Maar inmiddels hebben de goed opgeleide professionals van Verbruggen het vooral druk met het ontwerpen, werktekenen, bouwen en plaatsen van interieurs voor bedrijf en particulier.

 

Van ontwerp tot realisatie Ze bestaan nog steeds: vakkundige timmerlieden en interieurbouwers die met hun handen maken wat hun ogen zien. Bij 'Verbruggen Interieur' gaan we nog een stapje verder: we maken wat nog nooit zichtbaar was, maar wat u in gedachten heeft. U heeft nog niets in gedachten? Dan stellen we u de juiste vragen zodat u uiteindelijk wel weet wat u wilt.

 

Wat u (nog niet) ziet maken wij Verbruggen is een vooraanstaand ontwerper en bouwer van timmerwerken en interieurs voor particulieren en bedrijven. Wars van standaard, wars van massaproductie. Dol op exclusieve, unieke toepassingen in hout en andere materialen. Dol op kwaliteit.

 

Mensenwerk Ons werk is mensenwerk. En dus geven we veel aandacht aan de selectie van vakmensen. We zijn een erkend leerbedrijf voor de hout- en meubelsector en werden zelfs gekozen tot een van de beste leerbedrijven van Nederland.