Projecten

De werkwijze van Verbruggen Interieur kenmerkt zich volgens een gestructureerde aanpak, zowel op locatie als in de werkplaats en van ontwerp tot nazorg.

 

Van ontwerp naar werktekening
De creatieve schetsen bepalen het ontwerp en haar karakter. Met deze basis worden de technische en praktische eisen verwerkt in een werktekening met ons Pointline tekenprogramma in 3D presentatie.

 

Realisatie in onze werkplaats
Met de werktekening kan het praktische werk beginnen, in de volledig uitgeruste werkplaats. Vakmanschap en onze moderne machines verzorgen de productie.

 

Realisatie op locatie
De gedetailleerde uitwerking in afstemming met de gebruiksomgeving wordt op lokatie verzorgd. Dankzij de voorbereiding in de werkplaats wordt de belasting op locatie zoveel mogelijk beperkt.

 

Nazorg en gebruik
Complete afwerking voordat het eindproduct afgeleverd wordt, naar wens van de ontwerper en gebruiker. Ook daarna wordt met raad en daad service verleend voor een optimaal eindresultaat.De resultaten van deze werkwijze komen tot uiting in diverse projecten voor particulieren, bedrijven en overige werkzaamheden.